DÉCAAR BEHANDELINGEN BREDA

De kracht van DÉCAAR? Duidelijkheid, eerlijkheid en effectiviteit.. Producten zonder poespas, maar wel met de meest krachtige ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Simpel wat samenstelling van de producten betreft, maar zeker niet simpel in onderzoek en ontwikkeling.

Een sterk team van doctoren en dermatologen ontwikkelen de producten.

Verrichten wij wonderen?
Of wij wonderen verrichten bij het behandelen van de huid? Nee.. Dat zal geen enkele crème doen. Wel zal je een indrukwekkende verbetering zien van de huidconditie.

De combinatie tussen producten en schoonheidsbehandelingen bij een gecertificeerd DÉCAAR-specialist, versnellen en maximaliseren dit proces.

DÉCAAR Kruidenpeeling

DÉCAAR staat bekend om de DÉCAAR Kruidenpeeling. Dit is een algenpeeling (ook wel Chinese Kruidenpeeling genoemd) die op natuurlijke basis ervoor zorgt dat uw huid binnen 10 dagen volledig vernieuwd! Zo zorgen we ervoor dat huidproblemen verminderen/verdwijnen.

De DÉCAAR Kruidenpeeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de DÉCAAR Kruidenpeeling ook gebruikt worden op de gevoelige- en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd.  

Geschikt voor:

 • Acne & de vette huid.
 • Droge huid.
 • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
 • Couperose.
 • Rosacea.
 • Littekens.
 • Grove poriën.

Behandeldoelen:

 • Het stoppen van ontstekingen.
 • Het normaliseren van de talgklieren.
 • Herstellen van de beschadigde cellen en dieptereiniging van de poriën.
 • Stimuleren van regeneratie.
 • Verzachten van de huid.
 • Stimuleren van de collageen- en elastineproductie.

De DÉCAAR Kruidenpeeling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

CO2 Treatment

Oxygen Treatment is uniek in Nederland. Er bestaat nog geen soortgelijke zuurstofbehandeling. Deze treatment is speciaal ontwikkeld voor de huid met verlies aan elasticiteit, vermoeidheid, zuurstoftekort, schade ontstaan door externe invloeden en stress.

 

Waarom is zuurstof zo belangrijk voor de huid?

Zuurstof is essentieel om de doffe en verouderde huid te verjongen en rimpels en lijntjes te verminderen. Zuurstof is ook van belang om acne op de juiste wijze te behandelen. Als je huid ademt, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nog betere resultaten geven.

Wanneer de huid geen zuurstof bevat, vernauwen de bloedvaten, waardoor de huid minder goed functioneert. Een droge en/of doffe huid maakt onnodig jaren ouder en zorgt ervoor dat de gebruikelijke huidverzorging minder of helemaal niet zijn werk kan doen.

Als je niet genoeg slaapt, als je stress hebt of hormonale schommelingen ervaart, worden de gevolgen snel zichtbaar op de huid. Afvalstoffen uit de omgeving en een ongezonde levenswijze verergeren deze gevolgen, waardoor de huid er ver van gezond uitziet.

De DÉCAAR Oxygen treatment is bedoeld voor elke huid met tekenen van degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), vermoeidheid en zuurstoftekort.

DÉCAAR Renaissance Treatment

Renaissance treatment– dé behandeling die zorgt voor een complete wedergeboorte van je huid.

De DÉCAAR Renaissance treatment is een schoonheidsbehandeling die door ons volledig wordt afgestemd op dat wat jouw huid nodig heeft. 

Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt en sluit de treatment perfect aan op je huid.