Microneedling Breda

Wat is microneedling?

Microneedling is een zeer veilige, minimaal invasieve behandeling die de tekenen van veroudering in elk type huid minimaliseert.

De toepassing van microneedling is een van de beste huidverjongingsbehandelingen. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de DermaPlusPen, een apparaat met gesteriliseerde, fijne naalden, vergelijkbaar met een pen met meerdere naaldjes. Deze gaan heel snel op en neer in de naaldmodule zodat deze de huid effectief ‘openmaakt’ waardoor de productie van nieuw collageen en elastine in het lichaam wordt geactiveerd.

Microneedling geeft fenomenale resultaten die vergelijkbaar zijn met die van een laserbehandeling.

De resultaten

Microneedling vermindert rimpels, fijne lijntjes, littekens, beschadiging door de zon, verbetert de huidskleur en geeft een vollere en gladdere huid. Omdat de behandeling het vermogen van de huid om zichzelf te repareren verbetert zijn binnen zeer korte tijd uitstekende resultaten te zien. Het resultaat is een stevigere en jongere huid met een geheel veilige methode.

Hoe gevoelig is de behandeling?

De behandeling met de DermaPlusPen geeft over het algemeen een tintelend gevoel. De naalden die bij microneedling worden gebruikt brengen geen schade aan de huid. Aan het einde van de behandeling kan er een tijdelijke roodheid te zien zijn die binnen een paar uur zal verdwijnen.